Loading...

Paketi


Pionir paket - AKCIJA

Trenutno je u toku velika akcija za pionire: Za naše mališane od 6 do 14 godina SPECIJALNI POPUSTI!!! Prepustite svog mališana pravim znalcima, koji će znati kako da od Vašeg deteta naprave pevača! Ovde ce naučiti kako da na pravilan način koristi svoj pevački aparat, i da postepeno i vrlo pažljivo, uđe u svet muzike i pevanja, na pravi način!

Junior pop / folk paket

Imate od 14 do 18 godina? Vaše vreme tek dolazi! Na pravom ste mestu! Dođite da se edukujete, i iškolujete svoj glas, kako biste mogli da pevate i najzahtevnije pesme, u zanru koji vi odaberete! Naučite da se opustite, i savladate tremu, steknete samopouzdanje, i naučite šve sto ste oduvek želeli da pevate! Jer, vi to možete.

Senior pop / folk paket

Ako imate više od 18 godina, i jako želite da pevate, smatrate da je to vas životni poziv, dobrodošli! Mi ćemo vam omogućiti da na pravilan način počnete da koristite svoj glas, i veoma uspešno živite od njega. Nemojte da vas obeshrabri to što nemate vibrato, triler, ili vam se ne sviđa kako nešto drugo zvuči u vašoj interpretaciji. Dragi moji budući pevači, i vi koji već radite najlepši posao na svetu-ovde dolazite jer želite da naučite nešto što do sada niste znali, zato se opustite i uz našu pomoć, a vaš trud i rad, postanite najbolja verzija sebe! Želimo vam da ostvarite svoje snove, i ispunite svoja očekivanja.

Rekli su...